Een paar aanbevelingen


Amsterdam NEI Praktijk

June 12, 2014


Jasmien Noerkhan uit Amsterdam

We hadden gelijk een klik! Ik vind jou een heel oprecht en eerlijk persoon en kon mij daarom makkelijk open stellen.

In het begin vond ik het allemaal te langzaam gaan maar ik wist ook niet waar ik naartoe ging.. dus het was allemaal een beetje zoekende voor mij in het begin. Ik weet niet meer welke sessie het was maar toen vroeg je het ook aan mij.. en toen gaf ik ook eerlijk aan dat het me te langzaam ging.. Terwijl ik later doorkreeg dat ik alle stappen wel langs moest om de kern te bereiken. Toen we bij de kern kwamen voelde ik me echt goed.. vanaf dat moment was er alleen maar een stijgende lijn in mijn leven! Het mooie van jou behandeling vind ik dat we niet alleen met het rationele bezig waren maar ook met de emotionele kant van alle klachten. Ik was met andere therapeuten bezig geweest met praten.. maar van binnen zat het toch allemaal niet goed. Nu voel ik gewoon dat het van binnen allemaal goed zit! Ik ben nu een op en top gelukkig mens en heel erg bewust van alles in mijn leven. Jou behandelingen hebben mij zo goed gedaan! ik ben weer mezelf! ik ben weer Jasmien. :)


Darshana Persaud uit Amsterdam:

Ik was op zoek naar een NEI therapeute en ben daarom in contact gekomen met Pascale. Zij heeft mij enorm geholpen met haar NEI therapie. Je voelt je snel op je gemak bij Pascale.

Heel doelgericht te werk gegaan en ik merkte direct positieve veranderingen. De therapie en bijbehorende coaching heeft mij enorm geholpen met o.a. mijn slaapproblemen.

Voor mij waren de resultaten vrijwel snel te voelen. Alle sessies waren zeer aangenaam, een prettige en rustgevende sfeer.

June 4, 2013


JdB uit Amsterdam

Bij Pascale kan ik mijn hele verhaal kwijt, in woorden, gevoel en vooral Zijn. Pascale heeft de kracht om te luisteren en het inzicht om vragen te stellen. In die distillatie van mijn verhaal geeft zij een treffende, korte analyse, verbindt er vervolgens handvatten aan en laat mij in alle rust en zekerheid mij voelen wat mijn volgende stap is in dit onderdeel van mijn leven. Want de Nei-sessie zelf is voor mij een onderdeel van mijn leven geworden en is niet enkel het middel tot het doel. Het is een vorm waarin ik mijn verbetering maak, meer verdieping vind, en scherp inzicht behoud. De Nei van Pascale daagt me elke dag uit een betere versie van mezelf te zijn.

Dat is wat Pascale's kracht is. Een ander de moed, rust en ruimte geven om de diepte in te gaan, waar zelf die kracht te hervinden is die nodig is om het licht te zien, de liefde te voelen en de vrijheid te ervaren die universeel aanwezig is, voor iedereen, overal.

Dank lieve Pascale dat je doet wie je bent. Dank dat ik altijd bij je terecht kan om mezelf te verbeteren in alle rust en vertrouwen. Dat is voor mij liefde! Ik gun iedereen de NEI therapie en vooral bij Pascale.

Juni 2013


Emilie Bekink

Werken met Pascale heeft mijn leven weer op de rails gezet. Diepe inzichten en heling op alle niveaus. Eeuwenoude blokkades erkend en losgelaten. Daardoor hernieuwd in contact gekomen met mijn drijfveren en de essentie van wat mij bezield. Lichtheid, speelsheid en vrijheid hervonden. Voor altijd dankbaar lieve Pascale.

May 12, 2013


Anita Winchester

Pascale is een bevlogen coach die werkt vanuit uitstekende expertise en vanuit haar hart. Deze combinatie zorgt voor een diepe, doelgerichte aanpak, geheel op maat. Door de coaching van Pascale heb ik veel nieuwe inzichten gekregen. Dit helpt mij om gezond te leven en mijn toekomstdromen te realiseren.

February 18, 2013


Liesbeth Kos

Pascale is een erg innemende persoonlijkheid, waarbij je je direct op je gemak voelt. De Nei-techniek die zij gebruikt is een doeltreffende techniek die mij heel veel nieuwe inzichten heeft gebracht. Ook voor een hele concrete doelstelling, te realiseren binnen een kort tijdsbestek, biedt Pascale de juiste hulp!

January 31, 2012


Lorraine Vesterink uit Soest

Pascale is enorm betrokken en weet hoofdzaken van bijzaken te onderscheiden. Ze beschikt over een grote rugzak met bruikbare kennis en weet de juiste tools in te zetten op het juiste moment.

Ik heb zeer positieve ervaringen met Pascale en raad haar dan ook regelmatig aan anderen aan.

October 26, 2011


Vivian Lion Sjin Tjoe

Pascale heeft mijn proces ondersteunt vanuit het onderbewust naar het bewust niveau. Daardoor ben ik mij zelf serieuzer gaan nemen en vertrouw ik op mijn intuÔtie. De opdrachten die ze mij gegeven heeft, hebben mij op krachtige wijze ondersteunt.

Door de aanpak van Pascale ben ik meer liefde voor mijzelf gaan voelen en durf nu mijn uitdagingen in de ogen te kijken in plaats van mijzelf een ďworstĒ voor te houden.

Ook ben ik door de coaching meer oplossingsgericht gaan denken. Zowel vanuit mijn emotie als vanuit ratio. Dit heeft mijn functioneren op het werk erg verbeterd en de verbetering is ook zichtbaar in mijn team. En waar ik veel tobben heb ervaren en voormalig zwart-wit dacht, heb ik geleerd om een helder hoofd te houden en meer flexibel te zijn.

Pascale is een vriendelijke, lieve coach, die op een zacht confronterende manier mijn probleemgebieden heeft geraakt, die voor mij een obstakel waren. Het is haar bij elke coaching sessie prima gelukt om mij als mens te waarderen en te respecteren. Wanneer ze vindt dat ik met een problematiek bij een ander beter geholpen kan worden, verwijst ze door.

Als je op zoek bent naar een coach waarbij zachte warme zakelijkheid een pre is, en je beter wilt functioneren als mens en op het werk, kan ik jou/jullie Pascale van harte aanbevelen!

November 10, 2011


Nicole Nyqvist uit Den Haag:

I first got in contact with Pascale in the beginning of 2009. There was an immediate connection and I instantly knew I was in the right place. Pascale has guided me through 'incurable' blocks for both my R.A., as well as financial and business challenges. The results I am enjoying today regarding my health, as well as my financial freedom are beyond phenomenal.

My life and the way I see the world, as well as myself, has completely changed and my actions and results show me this. If you want to clear any block in your life permanently in the quickest and easiest way, I would wholeheartedly recommend getting in touch with Pascale and using her services.

July 29, 2011


Shirley van der Meer uit Rotterdam (regio):

Dankzij Pascale weet ik eindelijk wat ik echt wil!

Door de unieke combinatie van coaching en therapie krijg ik ook de kracht om er daadwerkelijk voor te gaan. Oude patronen waar ik in vastgeroest zat heeft zij mij laten doorbreken en dit heeft bij mij ruimte gemaakt voor een andere manier van denken.

Dankzij haar coaching sta ik veel sterker in mijn schoenen en dat maakt dat ik zekerder ben in het nemen van besluiten. Pascale brengt haar tips op een manier dat ik zelf anders ga nadenken.

Ze is heel goed in het voor elkaar krijgen dat je zelf gaat nadenken in plaats dat ze haar ideeŽn oplegt. Dit geeft een geweldig gevoel van vrijheid en toch kom je vrij snel daar waar je zijn moet!

March 10, 2009


Patrick Scholten uit Amsterdam:

Pascale is een zeer goede NEI therapeute. Ze heeft me meerdere malen goed geholpen met haar NEI therapie. Mijn leven is positief veranderd door de professionele en aangename manier van coaching die Pascale toepast. Pascale is een warmhartig persoon die zich inzet voor haar cliŽnten.

July 29, 2010

© Amsterdam NEI Praktijk