Achtergrond Pascale Schwartz

Pascale SchwartzVan oorsprong ben ik Belgische (Franstalig) en verhuisde ik in de jaren negentig naar Amsterdam.

Op zakelijk gebied werkte ik jaren lang als marketing specialist voor twee Japanse bedrijven. Daarnaast, omdat het welzijn van mensen toen al belangrijk voor mij was, verdiepte ik me in psychologie en alternatieve geneeskunde en probeerde ik met mijn mogelijkheden de mensen om mij heen te helpen.

Omdat ik mij ook zeer betrokken voel bij dieren, zette ik mij ook hartstochtelijk in als vrijwilligster voor Proefdiervrij, Bont voor Dieren en Stichting Hulp voor de Zwerfdieren op Samos.

In het jaar 2000 zette ik eindelijk mijn eerste grote idealistische stap en heb ik mij anderhalf jaar lang met hart en ziel ingezet voor Stichting AAP.

Na deze waardevolle tijd ging ik weer aan de slag met producten in plaats van met mensen of dieren, totdat ik op een dag, een bacteriële hersenvliesontsteking kreeg, dat ik met veel geluk heb overleefd. Was dit ernstig? Ja…maar ook een prachtig moment in mijn leven. Deze tijd van ziekte gaf me namelijk een unieke kans om na te denken over wat nou werkelijk belangrijk voor mij was in het leven.

Ik realiseerde mij dat het nu tijd was om mijn hart voor de volle 100 procent te volgen en een steentje bij te dragen aan een betere wereld door me in te zetten voor het welzijn van mensen en dieren.

Bij de 'Andromeda Academy' heb ik de opleiding "NEI" gevolgd, waarna ik mijn eigen praktijk heb opgezet. Daarnaast was ik geruime tijd gedragstrainer en management trainer/coach bij Krauthammer International. Mijn eigen praktijk begon zich steeds meer uit te breiden waardoor ik in 2007 besloot mijn tijd volledig aan mijn praktijk te wijden. Vervolgens volgde ik een aantal studies waarbij ik diploma's heb gehaald voor zowel medische basiskennis als natuurgeneeskundig therapeut en ik heb tevens verschillende certificaten voor "NEW NEI Postgraduate" bij Roy Martina Experience, Reiki, Dorn therapie en Natuurvoeding.

Achtergrond Jordana Conradie


Tijdens mijn bachelor rechtenstudie aan de Universiteit van Amsterdam zocht ik een leuke en leerzame bijbaan in Amsterdam. Die heb ik in april 2010 gevonden, toen ik begon te werken bij de Amsterdam NEI Praktijk.
Met veel toewijding en plezier ondersteun ik Pascale en de praktijk door de administratieve kant van de praktijk op mij te nemen.

 

Jordana


© Amsterdam NEI Praktijk