Downloads

Welkom bij onze afdeling ‘tips & cursussen’. Hier tref je een selectie van makkelijk toepasbare technieken, speciaal ontwikkeld om jouw leven aangenamer te maken. We wensen je veel plezier met het toepassen ervan.

Download PDF: Verbind je met je lichaam

De body scan is een uitstekend ontspanningsoefening die je zittend of liggend kunt doen. Uiterst geschikt voor mensen die graag meer in contact met hun gevoelens en lichaam willen zijn en die meer rust in hun hoofd willen hebben.

Download PDF: Omgaan met (ongewenste) gedachten

We hebben naar schatting 60.000 gedachten per dag. Hoe krijg je die onder controle en hoe zorg je ervoor dat je tot rust komt in je hoofd. Deze techniek geeft je weer een zee van ruimte. Download het nu en ervaar welke rust het jou geeft.


Workshops, training en opleiding

De praktijk biedt onder de naam 100% Training & Coaching een aantal leerzame en boeiende workshops, cursussen, trainingen en opleidingen. Bij het klikken op de links wordt je doorgestuurd naar de website van 100% Training & Coaching.

Schikken de data van de aangeboden evenementen jou niet? Laat het ons even weten via vragen@nei-therapie.nl.

Workshop van 2 uur:

Nooit meer NEEEEEEEEEEEE! Wat heb ik toegezegd

binnen een praktische en interactieve workshop van 2 uur leer je hoe je “NEE” kunt zeggen, op een manier die bij JOU past en die effectief en helder is.
Meer weten of inschrijven?

Krijg je zin:

Hoe vaak gebeurt het jou, dat je werkelijk je zin krijgt? Dat je krijgt wat je echt wilt of wat belangrijk voor je is? Wil je daar verandering in brengen? Dan is deze workshop voor jou.
Meer weten of inschrijven?

Weekend cursus:

Emotioneel Evenwicht©:

In een weekend: Deze methode wordt ook in de praktijk gebruikt en is uitstekend als aanvulling op de behandeling en ter onderhoud. Emotioneel Evenwicht© is een van de populairste boeken en cursussen van Dr. Roy Martina. En terecht, want het is één van de meest effectieve alternatieve therapie aanpakken die er bestaat. Meer weten of inschrijven?

In 6 halve dagen:

Ontspannen aan het werk :

In 6 halve dagen: Werken vanuit ontspanning, je durven uitspreken en voor jezelf opkomen. Oplossingsgericht in plaats van probleemgericht denken, je kwaliteiten ontdekken en inzetten. Preventief werken aan je gezondheid, zowel mentaal als emotioneel. Meer weten of inschrijven?

In 10 dagen het leven dat jij wilt:

Opleiding: 100% Jezelf: ”In 10 dagen het leven dat jij wilt”:

In deze hectische maatschappij, is ten alle tijden "jezelf zijn" een grote uitdaging. Vooral omdat we aan de verwachtingen van anderen en onszelf willen voldoen. Wil je (her)ontdekken wie je echt bent? Wat je echt wilt? De terugkerende problemen in je leven voorgoed aanpakken? Het beste uit jezelf halen? Kortom wil je (weer of eindelijk) 100% jezelf zijn? Meer weten of inschrijven?

 

 

 © Amsterdam NEI Praktijk