Zorgverzekeringen 2017

Om in aanmerking te komen voor vergoeding, behoor je aanvullend verzekerd te zijn. Voor de behandelingen, die je krijgt in de praktijk, geldt het eigen risico niet.

Hieronder tref je een overzicht van de meeste en gunstigste aanvullende zorgverzekeringen voor alternatieve geneeswijze 2016 en 2017.

Aangezien prijzen verschillen, afhankelijk van bijvoorbeeld leeftijd en woonplaats, zijn we uitgegaan van de volgende criteria:

  • een maximaal eigen risico,
  • een gemiddelde leeftijd van 42,
  • de locatie Amsterdam,
  • een vergoeding van minimaal 450 per jaar.

Er komen steeds nieuwe zorgverzekeringen bij o.a. collectief, waarbij het mogelijk is dat jouw verzekering/verzekeringspakket niet in de lijst staat, maar dat je zorgverzekeraar toch (geheel of een deel van) de behandelingen van de praktijk vergoedt. Ook zijn er veel meer pakketten die vergoedingen bieden, maar het bedrag niet in het overzicht meegenomen is, omdat de vergoeding lager is dan 450,- per jaar.

Samenvattend: welke verzekeringen vergoeden wel?

Disclaimer: De praktijk streeft naar een zo zorgvuldig en actueel mogelijke weergave van de gegevens in de lijst in haar nieuwsbrieven en op haar website. De praktijk behoudt zich het recht voor om de inhoud van de informatie op haar site te wijzigingen. Mochten er desondanks onjuistheden in de gegevens voorkomen of mocht de informatie niet meer actueel zijn, dan aanvaardt de praktijk geen enkele aansprakelijkheid indien er sprake mocht zijn van onderbrekingen van of fouten c.q. vertraging in het verstrekken van informatie. De praktijk geeft veel informatie over zorgverzekeraars, aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kwaliteitsbewaking:

BATC therapeuten zijn therapeuten die gekwalificeerd zijn volgens de criteria van Zorgverzekeraars. De therapeuten zijn opgeleid in meervoudige natuurgeneeskundige vaardigheden. Zij voldoen aan de criteria van medische basiskennis en de vijf op natuurgerichte principes. BATC-Zorgverleners voldoen aan strenge kwaliteitscriteria voortvloeiend uit de maatschappelijke normen. Elk jaar wordt de BATC Zorgverlener opnieuw getoetst. Wil je meer weten? Ga naar www.batc.nl

Home
© Amsterdam NEI Praktijk